Bygg och bemanning

Bygg och bemanning

Bygg och bemanning

Vi hjälper svenska byggföretag att hitta personal såsom:

  • elektriker
  • snickare
  • murare

Samtliga medarbetare har hög kompetensnivå, samtliga elektriker har behörighetsbevis.
H15 har hängavtal med byggnads och installationsföretagen. Alla våra medarbetare har ID06 samtidigt varsel kläder.

Peter Paulsson

  • tel:0739-224383
  • email:peter.paulsson@h15.se

Frågor och svar

Vi tillverkar bostadsmoduler, byggarbetsmoduler, offentliga toaletter, attefallshus och kundspecifika moduler.
H15 Moduler kan levereras med olika fasader och färger, vi är väldigt flexibla. Vi kan montera plåt, trä eller keramiska fasader. Du kan gärna utmana oss.
Vi inreder moduler enligt kundens krav, så länge dessa är möjliga. Vi kan till exempel montera parkett, laminat, plastmatta eller kakel.
Självklart, våra moduler har vatten, avlopp, ventilation och elektricitet. Kunder har dessutom stor flexibilitet var och hur man har dem.
Våra fönster och dörrar tillverkas av den Svenska tillverkaren NorDan eller Alab, energieffektiva fönster och dörrar med pålitliga garantier.
Våra moduler klarar av EL60 brandsäkerhetskraven

 


Våra moduler kan byggas i tre våningar, vi kan självklart anpassa chassi för fler våningar men vi ser i dagsläge ingen behöv för det.
I och med att våra moduler skall vara så energieffektiva så möjligt kan man endast välja lågenergi LED lampor i våra moduler
Vi använder Mitsubishis Luft/Luft värmepump samtidigt värmeväxlare från samma tillverkare med återvinning upp till 80% av värmen.
Med undantag för 3D illustrationer är alla bilder tagna från våra egna produkter.
Vi hjälper våra kunder lasta på flak. Våra traverssystem klarar av flak med max 1,50m höjd. H15 är dock inget transportföretag och vi kan tyvärr inte transportera, vi kan dock hjälpa till att komma i kontakt med transportföretag i Helsingborg.
Med hjälp av generalagent för Danmark har vi klar logistik och leveranser till Danmark.
Beroende på kundensval av material och i samband med offert, erbjuder vi olika garantier. Dem är i regel väldigt generösa.