Om oss

H15 Moduler

H15 Moduler AB är ett ungt företag från Helsingborg, i södra Sverige.

Vår affärsidé är att utveckla och tillverka högkvalitativa och energieffektiva byggmoduler, vår vision är en passiv modul.

Vår resa började med att vi utvecklade egen chassi. Detta är metallchassi av galvad plåt, som vi utvecklade tillsammans med en konstruktör. Därefter har vi i samarbete med marknadsledande leverantörer, valt produkter av högre klass, som vi integrerar i våra moduler. H15 största styrka är dock vår duktiga personal som tillverkar våra moduler med yrkesstolthet.

Vår ambition är att använda så lite som möjlig energi i våra moduler, vi vill komma så nära som möjligt ett helt passivt hus. Om du är leverantör, visionär eller expert på material som kan göra våra moduler bättre, är du alltid välkommen att kontakta oss, vi kommer alltid lysna på dig.

Vår produktion ligger i Helsingborg, en stad som vi älskar och har inga planer på att flytta ifrån. Vi vill gärna expandera i Norge och Tyskland. Om du känner dig träffad, tveka inte att kontakta oss.

Frågor och svar

Vi tillverkar bostadsmoduler, byggarbetsmoduler, offentliga toaletter, attefallshus och kundspecifika moduler.
H15 Moduler kan levereras med olika fasader och färger, vi är väldigt flexibla. Vi kan montera plåt, trä eller keramiska fasader. Du kan gärna utmana oss.
Vi inreder moduler enligt kundens krav, så länge dessa är möjliga. Vi kan till exempel montera parkett, laminat, plastmatta eller kakel.
Självklart, våra moduler har vatten, avlopp, ventilation och elektricitet. Kunder har dessutom stor flexibilitet var och hur man har dem.
Våra fönster och dörrar tillverkas av den Svenska tillverkaren NorDan eller Alab, energieffektiva fönster och dörrar med pålitliga garantier.
Våra moduler klarar av EL60 brandsäkerhetskraven

 


Våra moduler kan byggas i tre våningar, vi kan självklart anpassa chassi för fler våningar men vi ser i dagsläge ingen behöv för det.
I och med att våra moduler skall vara så energieffektiva så möjligt kan man endast välja lågenergi LED lampor i våra moduler
Vi använder Mitsubishis Luft/Luft värmepump samtidigt värmeväxlare från samma tillverkare med återvinning upp till 80% av värmen.
Med undantag för 3D illustrationer är alla bilder tagna från våra egna produkter.
Vi hjälper våra kunder lasta på flak. Våra traverssystem klarar av flak med max 1,50m höjd. H15 är dock inget transportföretag och vi kan tyvärr inte transportera, vi kan dock hjälpa till att komma i kontakt med transportföretag i Helsingborg.
Med hjälp av generalagent för Danmark har vi klar logistik och leveranser till Danmark.
Beroende på kundensval av material och i samband med offert, erbjuder vi olika garantier. Dem är i regel väldigt generösa.